KAPSALON AYYILDIZ

Over ons

AYYILDIZ

Kapsalon Ayyildiz, uw vertrouwde haarsalon sinds 2004.

"Kapsalon Ayyildiz is geweldig! De stylisten zijn top en ik ben altijd blij met het resultaat. Aanrader!"
Brenda Groen
Hoorn

Kapsalon Ayyildiz is al sinds 2004 een vertrouwde haarsalon in Hoorn. Onze ervaren stylisten bieden professionele knip- en behandelingsdiensten voor zowel dames als heren. Wij geloven in aandacht voor detail en persoonlijke service.

Onze salon is een rustige en ontspannen omgeving waar u zich op uw gemak kunt voelen. Wij zijn trots op onze kwalitatief hoogwaardige producten en technieken, en staan altijd klaar om uw haarwensen te vervullen.

Of u nu op zoek bent naar een nieuw kapsel, een kleurbehandeling of een verzorging voor beschadigd haar, wij hebben de kennis en vaardigheden om u te helpen.

Maak nu een afspraak en ervaar de uitstekende service van Kapsalon Ayyildiz.

Wij zien u graag binnenkort in onze salon!

Knippen

Onze ervaren stylisten bieden kwalitatief hoogwaardige knipbehandelingen voor zowel dames als heren.

Kleuren

Of u nu op zoek bent naar een subtiele highlights of een complete kleurverandering, wij hebben de kennis en vaardigheden om uw haarwensen te vervullen.

Behandelingen

Wij bieden verschillende soorten behandelingen, zoals verzorging van beschadigd haar, permanenten, en verfijning van krullen.

Ons Team

Professionele stylisten met jarenlange ervaring, klaar om uw haarwensen te vervullen.

Hakan

"Eigenaar Hakan staat aan het roer van Kapsalon Ayyildiz sinds de oprichting in 2004. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor haarstyling, leidt hij een team van professionele stylisten die altijd klaar staan om uw haarwensen te vervullen.

Tarik

Zoon eigenaar Tarik is opgegroeid in de haarsalon en heeft de passie voor haarstyling van zijn vader overgenomen. Met zijn gedrevenheid en vaardigheden, is hij een waardevolle aanvulling op het team van Kapsalon Ayyildiz.

Loubna

Loubna is gespecialiseerd in verven en behandelingen voor wenkbrauwen en gezichtsbeharing. Met haar scherpe oog voor detail en haar passie voor beauty, zorgt zij voor een professionele en persoonlijke service.